MOKYKLOS VEIKLOS ĮSIVERTINIMAS
Hey.lt - Nemokamas lankytoju skaitliukas
© 2024 Visos teises saugomos
Sprendimas: webmanija.lt
... / Galerija / 2016-2017 mokslo metų foto galerija / NETRADICINĖ PAMOKA „VIENINGOS ŽIEMOS ŠVENTĖS“

Kai baigiasi visi mėnesiai, kai būna papuošti namai, kai pakvimpa pyragais – ateina Kalėdos. Metų pabaiga visada būna turtinga šventinių renginių. Ne išimtis ir šie metai – gruodžio 21d. vyko netradicinė pamoka „Vieningos žiemos šventės“. 
7 klasės mokiniai kartu su spec. pedagoge L. Kazlauskiene ir psichologe I. Reipiene prisiminė, kad mūsų mokykloje mokosi ir draugai užsieniečiai. Pasikviesti į bendrą veiklą išlyginamųjų klasių mokiniai su mokytoja B. Bernotiene entuziastingai sutiko.  
Ar tai kaltos Kalėdos, ar noras bendrauti ir pažinti, bet pamoka, lietuvių ir užsieniečių vaikams, paliko nepamirštamų įspūdžių... O kaip sunku buvo susipažinti, kaip sunku bendrauti... bet tai tik pirmąsias minutes, nes vaikai ar Lietuvoje, ar Sirijoje – jie tik vaikai. 
Bendras rezultatas džiugino visus! Nesvarbu buvo atviručių dydžiai, spalvos, jų tekstūra ir komponavimai, nesvarbu apranga ar plaukų ilgis, mūsų tikslas – draugauti! 
		Spec. pedagogÄ—, logopedÄ— L. KazlauskienÄ—
Kai baigiasi visi mėnesiai, kai būna papuošti namai, kai pakvimpa pyragais – ateina Kalėdos. Metų pabaiga visada būna turtinga šventinių renginių. Ne išimtis ir šie metai – gruodžio 21d. vyko netradicinė pamoka „Vieningos žiemos šventės“. 7 klasės mokiniai kartu su spec. pedagoge L. Kazlauskiene ir psichologe I. Reipiene prisiminė, kad mūsų mokykloje mokosi ir draugai užsieniečiai. Pasikviesti į bendrą veiklą išlyginamųjų klasių mokiniai su mokytoja B. Bernotiene entuziastingai sutiko. Ar tai kaltos Kalėdos, ar noras bendrauti ir pažinti, bet pamoka, lietuvių ir užsieniečių vaikams, paliko nepamirštamų įspūdžių... O kaip sunku buvo susipažinti, kaip sunku bendrauti... bet tai tik pirmąsias minutes, nes vaikai ar Lietuvoje, ar Sirijoje – jie tik vaikai. Bendras rezultatas džiugino visus! Nesvarbu buvo atviručių dydžiai, spalvos, jų tekstūra ir komponavimai, nesvarbu apranga ar plaukų ilgis, mūsų tikslas – draugauti! Spec. pedagogė, logopedė L. Kazlauskienė